HOW هزینه تخریب ساختمان CAN SAVE YOU TIME, STRESS, AND MONEY.

How هزینه تخریب ساختمان can Save You Time, Stress, and Money.

How هزینه تخریب ساختمان can Save You Time, Stress, and Money.

Blog Article

اما بسته به وضعیت سازه، ممکن است روش‌های دیگری از جمله تخریب انفجاری به کار روند. (در ادامه روش‌های تخریب را کوتاه بررسی می‌کنیم)

گوی فلزی با حرکات رفت و برگشتی به سازه ضربه زده و آن را تخریب می‌کند. تخریب با روش ضربه‌ای روشی سریع و ایمن است و برای تخریب ساختمان‌های با ارتفاع متوسط مناسب است.

جبران هزینه های پزشکی : هزینه های پزشکی و بیمارستانی که بعد از حادثه برای آسیب دیده صرف می شود تا سلامتی خود را مجددا بدست آورد.

بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.

تخریب ساختمان در بسیاری از موارد اولین قدم در اجرای یک پروژه ساختمانی است. کارفرمایان برای اصلاح نقشه و تغییر دکوراسیون دست به تخریب ساختمان میزنند. تخریب ساختمان به طور کلی شامل تخریب دیوار ، تخریب سقف و تخریب کف میشود. همچنین در برخی موارد شامل تخریب کلی ساختمان به منظور ساخت ساختمان جدید است. ذکر این نکته الزامی است که هرگونه تخریب ساختمان به منظور اصلاح نقشه طراحی داخلی نیازمند مجوزهای لازم از شهرداری منطقه است. عمدتاً برای نوسازی ساختمان های قدیمی و یا بازسازی ساختمان نیاز به تخریب ساختمان به هزینه تخریب ساختمان طور کلی و یا جزئی است. هدف از تخریب ساختمان برداشتن قسمت هایی از سازه است که نیاز به بهسازی دارند. توجه به اصول ایمنی حین تخریب مهمترین عاملی هست که هم کارفرما و هم پیمانکار باید به آن دقت کنند. در صورتی که اصول ایمنی حین تخریب ساختمان در نظر گرفته نشود جدا از خسارت های مالی ممکن است تخریب ساختمان منجر به خسارت های جانی شود که قطعاً جبران پذیر نیست و پای کارفرما و پیمانکار را به مراجع قضایی باز خواهد کرد.

چکش تخریب: برای شکستن دیوارها و کف‌های کوچک استفاده می‌شود.

برای کفسازی ساختمان از شیلنگ تراز و یا تراز لیزری استفاده میشود. همچنین برای کفسازی دستشویی و کفسازی حمام از ملات ماسه سیمان استفاده میشود. بهتر است که حین کفسازی دستشویی سیب کف به سمت یکی از لوله های فاضلاب هدایت شود تا آببندی کف به بهترین شکل ممکن صورت گیرد. برای کفسازی دستشویی و کفسازی ساختمان میتوان از پوکه معدنی یا پوکه سبک صنعتی استفاده کرد. استفاده از ماسه برای کفسازی وزن کف را بالا میبرد که این مسئله برای مقاومت ساختمان در برابر زلزله اصلاً خوب نیست. هرچه وزن ساختمان بیشتر باشد آسیب پذیری ساختمان در برابر زلزله بیشتر است.

طبیعی است که هزینه تخریب ساختمان کلنگی و فرسوده در مقایسه با ساختمان نوساز و محکم کمتر است. هر چه ساختمان بافت فرسوده‌تری داشته باشد، تخریب آن راحت‌تر انجام می‌شود.

برای کاهش این خطرات، پیمانکاران باید از تجهیزات ایمنی مناسب، آموزش صحیح کارکنان و نظارت مستمر در طول عملیات استفاده کنند.

برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت هزینه‌ها و اجتناب از افزایش غیرضروری آن‌ها می‌تواند به کاهش هزینه‌ها کمک کند.

یکی اینکه ضایعات ناشی از تخریب را بفروشید. آهن، شیرآلات، درب و پنجره و ... از جمله ضایعاتی هستند که یکسری اکیپ‌ها از شما خریداری می‌کنند.

نکته تکمیلی: سقف سازه‌ها هم می‌تواند بتنی، آجری یا آهنی باشند. همان‌طور که حدس می‌زنید، هزینه تخریب سازه‌های با سقف بتنی، از دومورد دیگر بالاتر است.

جرثقیل برجی: برای تخریب ساختمان‌های بلند یا جابجایی مواد سنگین.

کوچه‌های تنگ و باریک انتقال ماشین‌آلات و تجهیزات به محل پروژه را چالش‌برانگیز می‌کند.

Report this page